Lite om Magicxmas

Många har undrat varför vi inte var med på Tv  med showen utan att jag bara glimatade in  tillsamans med Robert,Jag tror det var en tanke  att det skulle vara längre,men som sen vart ner klippt till 45 minoch jag är ju ingen magicer ,eller jo i många fall men inte där.min uppgift var att spela Elvis lite av Elvis music i Pausen, och sen mingla lite,men visst hade det vart trevligt om det vart tvärtom.

Men sista  akten var bara den 45 min så jag hoppades att ni fick mer smak till 2018.

Här robert och jag som önskar Gott Nytt År i SVT

Cadillacen var utställd på Magicxmas under Julshowerna

Elvis showen var väldigt uppskattad av dessa ca 8000 Besökarna

vid Magicxmas Show 2017

Annika och Jag under showen då hon hälsade på

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.