En kyrklig Söndag

Idag som man bör hoppade jag in i Kyrkan vi har här och lyssnade på  lite Gospel,Nu var det kanske in stadskyrkan men coolt med olika Gospelmusic, Annars är man tillbaka och repar in låtar.

Jag har alltid jobbat lite annorlunda,kanske tänkt lite hur Elvis skulle gjort idag,vilken stil hade han ändrat på något, själv klart hade han det men grunden den låg kvar i Rythm and Blues, Det är kul att fundera lite,inte bara köra kopia på kopia som många gör.

Problem här  är väl kanske det Muskaliska när det gäller just den biten, Men den löser man via Nashville idag, så mycket enklare  idag med internet,man slipper till och med att träffas (lol) Men man slipper dessa långa resor, fast klart om jag ska välja några Musker på Söder eller Nashville så är det rätt nära till Nashville.

Keep on Rockin

Ak 20180114

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.