Ett litet rött paket

Den här veckan har man tillbringat i Owe Törnqvist  värld, då det ska komma en samlings platta med hans låtar på, med olika artister och band.

Nu har jag sjungit på Svenska vilket kändes konstigt, men nu är det gjort.               Dessutom min första samlingsplatta jag medverkar i, undra om man börjar bli vek.         Har ju nobbat sånt här förr, men det har vart kul att ha provat och samtidigt kunna  hylla två personer på samma gång, vi spelade in bakgrunden i Nashville tror nog det var mer spännande, då Amerikanarna är rätt dåliga på Svenska.                                                               Men det gick otroligt bra, egentligen inte  så svårt. Man ger dom lite absolut sen funkar det med. Nu påstod dom att det lät som en Disneyfilm och det låter ju rätt bra,  den plattan  räknar dom  ska komma ut den 19 mars 2018.

Det är otroliga att man styr dom via Skype, här var vi i samma studio, ändå var det som vi var på olika planeter så kan det vara och bli, allt handlar nog mest om kultur.                 , För nu är Sven Ingvars kultur i Nashville också.

Keep on Rockin.

This entry was posted in Business, Extras, Family, Okategoriserade, Popular. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.