Service

Anders Karlstedts nya skiva Baby Look At Me har börjat radiospelas i Tyskland och England och ett flertal arrangörer i de bägge länderna har hört av sig.

Den nya skivan har medfört att intresset för hans tidigare produktioner också har ökat, de tidigare skivorna är Back In Memphis från 2004 / I Walk My Own Way 2006 och In Elvis Footsteps (som spelades in i Nashville 2008 tillsammans med The Jordanaires originalmedlemmar.

Förutom att Anders Karlstedt gör Elvis-shower och klassas som en av de allra bästa Elvis-imitatörerna, så gör han även egna låtar som kan avnjutas på skivorna. Låten Lonely Shade Of Blue som han skrev låg hela 10 veckor på Norden-listan.

2010 framträdde Anders på Graceland i USA och har även spelat i Las Vegas, i Europa har han turnérat i Finland, Estland och Spanien tillsammans med många av Elvis musiker och vänner. Till våren ska Anders ut på turné i Sverige.

Senast vi kunde se Anders Karlstedt var på nyårsaftonen där han gestaltade Elvis i Bronetts Magic Julshow.

Vill du ha mer information eller boka Anders Karlstedt så välkommen att ta kontakt:

Anders 076 – 90 30 827  /  Riverside Records 08 – 545 450 61

Mail: elvis@4u2.se

info@riverside-records.se

Besök gärna hemsidan

www.elvis4u2.com

www.riverside-records.se

 

 

 

Anders Karlstedt Elvis show “Tribute to the King”

Sveriges mesta och bästa Elvis, med flera tävlingsresultat från Elvis hemstad i Memphis och även en vinst 2008 i konkurrens med  världens bästa Elvis artister.

Nu har Ni chansen att boka denna akt till fest och event.
Anders Karlstedt “Elvis” Singback Show 40 minuter
eller med orkester 45-60 minuter.
I remember Elvis Presley: Anders berättar anekdoter om Elvis 1953-1977 Singback och backprojection, bild och film ca 45 minuter

A Tribute to Elvis med gästartister ur folket kring Elvis som kan berätta hur det egentligen var och hur det gick till på Graceland och på turneerna. 

 

Wedding Show. Varför åka till Las Vegas när det räcker att åka till Stockholm med omnejd

Du kan boka en vigsel i Elvis anda.

 

Bokningar

Begär offert för det showpaket som passar just er.

Köp och beställ skivorna

för bokning, information kontakta CCRider Music Stockholm                                                 08-545 450 64 eller 076-9030827